Film Kennis Centrum

Advies Ondersteuning Onderzoek

Filmkenniscentrum

Film is een makkelijke, toegankelijke en betaalbare manier om mensen overal van kunst en cultuur te laten genieten. Met al die verschillende films en al die vertoningsmogelijkheden zijn de opties legio.

Filmkenniscentrum helpt mee om op efficiënte wijze filmcultuur een plek te geven, het beste naar boven te halen of continuïteit te waarborgen, en dat vooral op regionaal niveau. Jarenlange kennis, ervaring en netwerk zijn de basis van informatie en advies. Beleid ondersteunen, processen soepel laten verlopen, praktisch helpen en bruggen slaan zijn de middelen om de culturele infrastructuur te ondersteunen en filmcultuur breed toegankelijk te houden. Filmkenniscentrum biedt provincies, gemeenten, filmvertoners en anderen expertise over wat film voor hen kan betekenen voor allerlei beleidsterreinen. Van cultuur tot welzijn, van economie tot onderwijs. Filmkenniscentrum biedt inzicht, overzicht en visie. Dat is per definitie maatwerk. Filmkenniscentrum heeft veel ervaring in kleinere en middelgrote gemeenten met name in de oostelijke helft van Nederland.

Zij gingen u voor: Provincie Overijssel, gemeente Zwolle, Filmhuis Lumen, Filmhuis de Keizer, Filmhuis Het Fraterhuis, Filmhuis Almelo, Filmhuis Borne, Filmhuis Kampen, Filmhuis Oldenzaal, Filmhuis Denekamp, Concordia Enschede, Verenging Overijssels Filmhuis Overleg, Stichting Filmspiegel en vele anderen verspreid over heel Nederland.

Links

Achtergrondafbeelding: Matterhorn, Diederik Ebbinga, Cinéart